Menu Content/Inhalt
Laatste Nieuws

Login


Wachtwoord vergeten?

dit is SSA 2009

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken   legt op de SSA 2009 aan Ted Walraven van beveiligingswereld uit wat de kracht van dit is beveiligen is bij de beveiliging van bedrijventerreinen.


Interview Hugo Roukens van dit is beveiligen.

 
Subsidie voor beveiligen klein bedrijf
overval.jpg2 September 2009 - Den-Haag, Kleine ondernemers kunnen voortaan subsidie krijgen als ze hun bedrijf beter bestand maken tegen de toenemende criminaliteit. Na een proef in Rotterdam, Utrecht en Deventer kunnen ze sinds dinsdag in het hele land subsidie krijgen voor adviezen en maatregelen. Bij de proef bleken de ondernemers de helpende hand van de overheid vooral te grijpen voor trainingen, camerasystemen, afroomkluizen en detectoren van vals geld. Ondernemers kunnen een expert in de arm nemen die hun bedrijf doorlicht op gaten in de beveiliging.
Lees meer...
 
Cameratoezicht tegen homogeweld in Amsterdam
amsterdam.jpg05 augustus 2009 - Het Leidse- en Rembrandtplein en de Reguliersdwars- en Leidsestraat in Amsterdam worden voorzien van cameratoezicht. In de betreffende uitgaansgebieden hebben zich de laatste tijd veel geweldsincidenten tegen homo's voorgedaan. Eerder deze maand werd al besloten om op de bekende uitgaanspleinen in Amsterdam cameratoezicht in te stellen. Vanuit een nog in te richten centrale camerazoezichtruimte worden de beelden van alle 192 camera's in de betreffende gebieden live bekeken.
Lees meer...
 
Nederlanders niet bang voor internetfraude

credit_card.jpg08 juni 2009 - Nederlanders houden zich nauwelijks bezig met online fraude en identiteitsdiefstal. Slechts 3 op de honderd Nederlanders maakt zich ernstige zorgen dat zij ooit het slachtoffer worden van identiteitsdiefstal.
Als diegenen worden meegerekend die zich lichte zorgen maken over identiteitsfraude, blijkt dat minder dan een kwart van de Nederlanders überhaupt rekening houdt met identiteitsdiefstal. Op nummer twee van het lijstje 'meest laconieke internetgebruikers' prijkt ............

Lees meer...
 
Cameratoezicht tegen aanslagen

cameratoezicht_jpg_356775d.jpg27 mei 2009 - DEN HAAG -  Grote steden gaan fors investeren in cameratoezicht op stations om terroristische aanslagen te voorkomen. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den haag, Eindhoven en Leiden hebben gezamenlijk bijna 25 miljoen euro subsidie gekregen uit handen van plaatsvervangend Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding Theo Bot.

Lees meer...
 
Intensief cameratoezicht Schiphol

schiphol.jpg22 mei 2009 - In het diepste geheim is het drie jaar lang voorbereid: permanent cameratoezicht op Schiphol, waarbij tientallen marechaussees en douaniers elke beweging op de luchthaven direct 'live' meekijken, 24 uur per dag, zeven dag per week. Uit geheime stukken, in bezit van De Telegraaf, blijkt dat het intensieve cameratoezicht komende maand van start gaat. Voorlopig geldt het alleen voor openbare ruimten, maar later ook voor afgeschermde gebieden. Zoals het bagageafhandelingssysteem, een labyrint onder Schiphol, waar drugsbendes op grote schaal actief zijn.

Lees meer...
 
Ambtenaren gemeenten vaak slachtoffer geweld
terhorst.jpg15 mei 2009 - Ruim zes op de tien gemeenteambtenaren met een publieke functie hebben afgelopen jaar persoonlijk te maken gehad met agressie en geweld tijdens het werk. Vooral werknemers die zich bezighouden met handhaving en toezicht werden hiermee geconfronteerd. Dat blijkt uit een breed onderzoek onder gemeenten dat minister Ter Horst (BZK) donderdag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.
Lees meer...
 
Nieuwe verkeersregels per 1 mei 2009

verkeer.jpg29 april 2009 - Met ingang van 1 mei veranderen er enkele verkeersregels. Zo mogen personenauto’s en bestelauto’s die een lichte aanhangwagen trekken, op autowegen en autosnelwegen voortaan 90 km per uur rijden. Ook mag

Lees meer...
 
Kredietcrisis? DIT is Beveiligen naar de beurs!

ing_bank.jpg02 april 2009 - Het is zover. dit is beveiligen gaat naar de beurs. Het bedrijf heeft dat vandaag officieel aangekondigd.
Bent u dealer, partner of relatie van ons, en wilt u ons met de beursgang bezoeken, vraag nu uw kaarten aan. 

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 39